Exositie in Drachten Borstvoedingsweek

 

Expositie borstvoedingsfoto’s in het ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten

Het maken van borstvoedingsfoto’s vind ik erg bijzonder om te doen. De voedingsmomenten zijn heel vaak even een moment tussen moeder en kind en elke keer weer wordt ik verrast van de liefde, de intimiteit, veiligheid en geborgenheid die dit moment geeft aan moeder en kind.

Des te meer ben ik trots dat ik een hele selectie van borstvoedingsfoto’s en foto’s rondom de geboorte heb kunnen exposeren op de kraamafdeling en verloskamers van het ziekenhuis in Drachten. In de nationale week van de borstvoeding (begin oktober) heeft het ziekenhuis extra aandacht gegeven aan borstvoeding en heb ik ook in die week foto’s kunnen maken in het ziekenhuis. Ik heb prachtige borstvoedingsmomenten vastgelegd en belangstellenden konden samen met mij de foto’s bekijken. Ook nu hangen de foto’s nog op de kraamafdeling en een aantal blijven er voor langere tijd hangen.

Ik wil dan ook in het bijzonder Saskia Barentsen (lactatiekundige van het ziekenhuis Nij Smellinghe) bedanken voor de mogelijkheid en het fijne contact dat we hebben rondom de expositie.

Hieronder en impressie

Een deel van de foto’s zijn gemaakt door Gerda Wesselius (fotograaf van afscheidbelicht).

 

 

|| Borstvoeding || voeden || borstvoedingsweek || 2017 || Drachten || expositie || Dragen || Bevalling || rondom de geboorte || huid op huid || borst || lactatiekundige || kraamafdeling ||