Borstvoedingsfotoshoot

Borstvoeding | Foto | Mamaliefde
Prachtige mamaliefdefotoshoot; borstvoeding en gezin

Tijdens de bollebuiken en kleine koters beurs in Kampen heeft Hetty meegedaan aan een winactie: zij was de winnaar voor het vastleggen van haar borstvoedingsmoment met haar dochter van 4 maanden. Vorige week is ze in Ferwert geweest en hebben we in de prachtige bloementuin foto’s gemaakt. Ook haar andere dochter was mee en die heeft heerlijk rondgedarteld en af en toe even een knuffel gegeven.

Wat een liefde en rust heb ik kunnen zien en ervaren binnen dit gezin. Ik dank jou, Hetty, daarom ook dat ik jullie moment heb mogen vastleggen.

Hieronder zijn een aantal foto’s van de fotoshoot terug te zien.

Noot: In de blogs die ik online plaats, plaats ik bewust een kleine selectie van de fotoshoot. Waarom? De foto’s die ik maak zijn voor de klant. Natuurlijk wil ik ook graag laten zien hoe de foto’s, die ik maak, eruit zien. Welke kleuren en licht ik hierbij terug laat komen en welke sfeer is kan laten zien. Naast het maken van foto’s laat ik ook graag de liefde terug zien in een verhaal. Daarbij vind ik het belangrijk om een groot deel van de foto’s voor de klant te houden. Ben je wel benieuwd naar een volledige reportage, dan is het mogelijk om bij me langs te komen om een complete fotoreportage terug te zien in een album.

Mamaliefde momenten

borstvoeding – natuur – fotografie – friesland – ferwert – bloemenveld – borstvoedingsfoto – borstvoedingsfotografie – borstvoedingsfotoshoot – fotograaf – fotoshoot – Natuurlijk ouderschap – voeden – newborn – mamaliefde – mamaliefdefotograaf –

Borstvoedingsmomenten vast laten leggen door een professionele fotograaf