Borstvoeding rondom de boerderij

Prachtige borstvoedingsfotoshoot Pip uit Noord-Holland

September is een prachtige maand voor het vastleggen van een fotomoment. De temperatuur is aangenaam. Alles is groen en begint al te kleuren en de zon is er vaak ook nog bij. Zo ook bij deze borstvoedingsfotoshoot.

Met al een ritje uit Noord-Holland kwam Kim haar borstvoedingsmoment laten vastleggen samen met haar dochter Pip van 16 maanden. Rondom de boerderij in Ferwert heb ik hun borstvoedingsmoment vastgelegd.

Wat een rust en een liefde heb ik mogen vastleggen van een blije, nieuwsgierige Pip die steeds meer loskwam en de omgeving in haar opnam. In de boomgaard won haar nieuwsgierigheid het van het drinken en vond ze het heerlijk om de appels en peren te pakken en ging ze heerlijk haar eigen weg.

Kim dank je wel voor het vertrouwen en voor je openheid. En wat een prachtig project staat jullie te wachten. Wanneer het af is kom ik graag een keer kijken bij jullie ecologisch dorp.

Hieronder is een kleine impressie terug te zien van deze mooie borstvoedignshoot.

Noot: In de blogs die ik online plaats, plaats ik bewust een kleine selectie van de fotoshoot. Waarom? De foto’s die ik maak zijn voor de klant. Natuurlijk wil ik ook lgraag aten zien hoe de foto’s, die ik maak, eruit zien. Welke kleuren en licht ik hierbij terug laat komen en welke sfeer is kan laten zien. Naast het maken van foto’s laat ik ook graag de liefde terug zien in een verhaal. Daarbij vind ik het belangrijk om een groot deel van de foto’s voor de klant te houden. Ben je wel benieuwd naar een volledige reportage, dan is het mogelijk om bij me langs te komen om een complete fotoreportage terug te zien in een album.

Borstvoedingsfoto’s
Borstvoedingsfotograaf Friesland

Borstvoeding | borstvoedingsmoment laten vastleggen | bvfoto | borstvoedingsfotograaf | breastfeeding | borstvoedingsfoto | mamaliefde | fotograaf dokkum | fotograaf leeuwarden | fotograaf Friesland | borstvoedingsmoment | fotograaf | bvfotograaf |