Borstvoedingsmoment laten vastleggen

 

Fotograaf | Borstvoeding | Mamaliefde

 

Prachtige pre-lentefotoshoot 

Een paar weken terug was het prachtig mooi weer. Het zonnetje scheen volop en de krokussen die kwamen allemaal uit de grond. Een heerlijk gevoel om weer lekker naar buiten te gaan en mooie momenten vast te kunnen leggen. 

En na een oproep voor een lenteshoot kreeg ik ook deze aanvraag binnen: ‘Ik wil graag mijn borstvoedingsmoment laten vastleggen omdat deze momenten zo belangrijk voor mij en mijn dochter zijn geworden.’  We spraken af op een vrijdagochtend in het Cornjummerbos.

De dagen ervoor was het best koud en winderig. ’s Ochtends vroeg kwam er zelfs nog een kleine hagelbui. Toen ik aan het voorbereiden was brak het zonnetje door! En die hebben wij tijdens de hele shoot gehouden.

We liepen samen het bos/park in en zochten een mooie plek uit. Samen gingen ze in het gras zitten en de liefde en aandacht was direct zichtbaar. Ik heb naar hun borstvoedingsverhaal geluisterd. Prachtig om dat van dichtbij te mogen zien, horen en het te mogen vastleggen. Dit mooie, intieme en liefdevol moment heb ik vast kunnen leggen dat het voor nu en voor later een waardevol herinnering zal zijn. 

Melanie ik wil je bedankten voor het vertrouwen.

 

 

 

Borstvoeding | dreumes | Friesland | Fotograaf | Borstvoedingsmoment | Ouderschap | Natuurlijk ouderschap |