Borstvoeding

Prachtige borstvoedingmomenten vastgelegd in de theetuin van Jelsum

Prachtige februari borstvoedingsfotoshoot

Een paar weken terug was het prachtig mooi weer. Het zonnetje scheen volop en de krokussen die kwamen allemaal uit de grond. Een heerlijk gevoel om weer lekker naar buiten te gaan en mooie momenten vast te kunnen leggen. 

En na een oproep voor een lenteshoot kreeg ik ook deze aanvraag binnen: ‘Ik wil graag mijn borstvoedingsmoment laten vastleggen omdat deze momenten zo belangrijk voor mij en mijn dochter zijn geworden.’  We spraken af op een vrijdagochtend in het Cornjummerbos.

De dagen ervoor was het best koud en winderig. ’s Ochtends vroeg kwam er zelfs nog een kleine hagelbui. Toen ik aan het voorbereiden was brak het zonnetje door! En die hebben wij tijdens de hele shoot gehouden.

We liepen samen het bos/park in en zochten een mooie plek uit. Samen gingen ze in het gras zitten en de liefde en aandacht was direct zichtbaar. Ik heb naar hun borstvoedingsverhaal geluisterd. Prachtig om dat van dichtbij te mogen zien, horen en het te mogen vastleggen. Dit mooie, intieme en liefdevol moment heb ik vast kunnen leggen dat het voor nu en voor later een waardevol herinnering zal zijn. 

Melanie ik wil je bedanken voor het vertrouwen. En voor de mooie woorden die gesproken zijn.

Noot: In de blogs die ik online plaats, plaats ik bewust een kleine selectie van de fotoshoot. Waarom? De foto’s die ik maak zijn voor de klant. Natuurlijk wil ik ook graag laten zien hoe de foto’s, die ik maak, eruit zien. Welke kleuren en licht ik hierbij terug laat komen en welke sfeer is kan laten zien. Naast het maken van foto’s laat ik ook graag de liefde terug zien in een verhaal. Daarbij vind ik het belangrijk om een groot deel van de foto’s voor de klant te houden. Ben je wel benieuwd naar een volledige reportage, dan is het mogelijk om bij me langs te komen om een complete fotoreportage terug te zien in een album.

Borstvoeding | dreumes | Friesland | Fotograaf | Borstvoedingsmoment | Ouderschap | Natuurlijk ouderschap | borstvoeding | fotoreportage |kraamtijd | fotograaf | fotoshoot | mamaliefde | borst | voedingsmoment | newborn | borstvoedingsmomenten vastleggen | Fotograaf Friesland | Fotograaf Dokkum | Fotograaf Ferwert | Fotograaf Leeuwarden | Fotograaf Heerenveen | fotografie in friesland | vastleggen | Mamaliefde |

Borstvoedingsfotograaf; borstvoedingsmomenten laten vastleggen door een professionele fotograaf