Borstvoedingsfotoshoot Ferwert

Borsvoedingsfotoshoot op een prachtige (buiten) locatie in Ferwert

Esther en Alexis

Esther kwam bij mij om het voedingsmoment met haar dochter Alexis vast te laten leggen. Alexis is hun tweede kindje en is inmiddels alweer 11 maanden. Een prachtige blije baby die heerlijk nieuwsgierig is.
De borstvoedingsfotoshoot is rondom onze boerderij gedaan. Er zijn prachtige plekjes te vinden voor het maken van de foto’s. Al vrij snel wilde Alexis wel drinken en heb ik hun moment vastgelegd. Als ik wat dichterbij kwam dan was Alexis direct nieuwsgierig en keek ze even op. Maar daarna ging ze weer rustig verder drinken.

Ook draagt Esther Alexis regelmatig op de buik en daarom hebben we nog een paar draagfoto’s gemaakt. Heerlijk knuffelen, kusjes geven en lekker kletsen. Dat wat je normaal ook doet als je je kindje draagt. Dat heb ik kunnen vastleggen.

Hieronder is een kleine selectie van de fotoshoot terug te bewonderen. Esther dank je wel dat ik jullie mamaliefdemoment mocht en kon vastleggen.

Noot: In de blogs die ik online plaats, plaats ik bewust een kleine selectie van de fotoshoot. Waarom? De foto’s die ik maak zijn voor de klant. Natuurlijk wil ik ook graag laten zien hoe de foto’s, die ik maak, eruit zien. Welke kleuren en licht ik hierbij terug laat komen en welke sfeer is kan laten zien. Naast het maken van foto’s laat ik ook graag de liefde terug zien in een verhaal. Daarbij vind ik het belangrijk om een groot deel van de foto’s voor de klant te houden. Ben je wel benieuwd naar een volledige reportage, dan is het mogelijk om bij me langs te komen om een complete fotoreportage terug te zien in een album.

Borstvoedingsfotoshoot in Ferwert

borstvoeding – fotoreportage – kraamtijd – fotograaf – fotoshoot – mamaliefde – borst – voedingsmoment – newborn – borstvoedingsmoment – Friesland – Dokkum – Ferwert – Leeuwarden – Heerenveen – fotografie – vastleggen –

Borstvoedingsmomenten laten vastleggen door professionele fotograaf