Dragen & voeden een zomershoot

Gouden uurtje; prachtige fotoshoot: dragen en voeden

 

Dragen & Voeden fotoshoot 

Op een mooie zomers avond heb ik een prachtige voeden & dragen fotoshoot gedaan. Ytske haar tweede zwangerschap heb ik gefotografeerd en daarna hebben we via Facebook wat contact gehouden. Toen ze van de derde in verwachting was mocht ik ook haar mooie buik vastleggen en het gezin mogen vastleggen. Op dat moment liep er een project om bevallingen te fotograferen voor een expositie en ik vertelde hier enthousiast over. En bijzonder genoeg heb ik haar bevalling kunnen fotograferen. Een bijzondere ervaring met een prachtige fotoserie die voor hen een waardevolle herinnering zal zijn. 

Na een jaar borstvoeding was het een goed moment om het voedingsmoment vast te leggen samen met een aantal draagfoto’s en ook dit mocht ik voor haar doen. Een bijzondere avond met prachtig licht in het zonnenbloemenveld. 

Hieronder een kleine selectie van de fotoshoot