Een prachtige herfstfotoshoot in het bos van Stania State

Gezinsfotoshoot in Stania State
Gezinsfotoshoot

Op een prachtige herfstdag heb ik een prachtig moment van Sjoerd, Cristina en hun beide kinderen vast kunnen leggen. Het zonnetje brak heerlijk door tussen de al verkleurende bomen. Het mooie van het bos rondom Stania State is dat je heel veel plekjes kunt vinden om foto’s te maken wat resulteert tot een heerlijk wandeling. En dat is ook wat ik op deze ochtend met dit gezin heb gedaan. Heerlijk geslenterd door het bos en daarbij mooie momenten kunnen vastleggen van het gezin. Wat een mooi gezin heb ik weer mogen ontmoeten en daarbij ook een beetje leren kennen. Dank je wel Sjoerd en Cristina voor jullie moment! Hieronder een kleine selectie van de fotoshoot.

Gezinsfoto’s

Noot: In de blogs die ik online plaats, plaats ik bewust een kleine selectie van de fotoshoot. Waarom? De foto’s die ik maak zijn voor de klant. Natuurlijk wil ik ook graag laten zien hoe de foto’s, die ik maak, eruit zien. Welke kleuren en licht ik hierbij terug laat komen en welke sfeer is kan laten zien. Naast het maken van foto’s laat ik ook graag de liefde terug zien in een verhaal. Daarbij vind ik het belangrijk om een groot deel van de foto’s voor de klant te houden. Ben je wel benieuwd naar een volledige reportage, dan is het mogelijk om bij me langs te komen om een complete fotoreportage terug te zien in een album.

Gezinsfotoreportage