Zwangerschapsfotoshoot in Marrum

Zwangerschapsfotoshoot | Friesland | Ferwert
Prachtige zwangerschapsfotoshoot in de herfstperiode

Aan het eind van de herfst heb ik een prachtige zwangerschapsfotoshoot in de vorm van een loveshoot gedaan. Marcella wilde graag haar zwangerschap vastleggen met haar liefde Jaap. Tijdens het fotograferen pas ik moment design toe. Zo mooi om te zien hoe moment design werkt bij het maken van foto’s. Voor hen en voor mij is dat genieten. Marcella en Jaap waren al heel snel op hun gemak en waren niet meer bezig met het maken van foto’s.

Deze prachtige locatie had nog de laatste kleuren van de herfst en die heb ik ook graag opgezocht. Deze bijzonder locatie was de tuin van dit prachtige stel. Een heerlijke ochtend hebben we beleefd. Wel een beetje fris, maar dat was het absoluut waard. Benieuwd naar een (kleine) selectie van deze fotoshoot?

Noot: In de blogs die ik online plaats, plaats ik bewust een kleine selectie van de fotoshoot. Waarom? De foto’s die ik maak zijn voor de klant. Natuurlijk wil ik ook graag laten zien hoe de foto’s, die ik maak, eruit zien. Welke kleuren en licht ik hierbij terug laat komen en welke sfeer is kan laten zien. Naast het maken van foto’s laat ik ook graag de liefde terug zien in een verhaal. Daarbij vind ik het belangrijk om een groot deel van de foto’s voor de klant te houden. Ben je wel benieuwd naar een volledige reportage, dan is het mogelijk om bij me langs te komen om een complete fotoreportage terug te zien in een album.

Zwangerschapsfoto’s

Fotoshoot | zwangerschapsfotoshoot | marrum | ongedwongen | zwangerfoto | mamaliefde | papaliefde | mamaliefdefotograaf | fotoreportage | Friesland | Ferwert | fotoshoot | zwangerschapssboot | bolle buiken | zwangerschap laten vastleggen | Fotograaf | Fotografie | newborn |

Zwangerschapsfotoshoot in Friesland