• Zwanger | Fotoshoot | Friesland
  • Zwanger | Fotoshoot | Friesland

Zwangerschapsfotoshoot


Geen geposeer, verplicht lachen in de camera en vooral geen ongemakkelijk gevoel om op de foto te komen. Ik leg jullie liefde vast en laat de liefde stromen en zien en je zult deze ook terugzien als je later jouw foto’s bekijkt. Een waardevol moment leg ik vast: de liefde tussen jou en je kindje of tussen je lief. Hoe? Heel simpel: ik laat jullie jezelf zijn. Ik stel vragen waar je over nadenkt en elkaar laat weten wat jouw antwoord op die vraag is. Ook tijdens de shoot heb je lol met elkaar en daag je elkaar uit op een manier dat bij jou/jullie past. Wil je meer hierover weten? Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik stuur dan alle informatie toe.

Wanneer is de beste tijd voor een fotoshoot? 

Mamaliefdefoto’s kan op elk moment en kan zo uitgebreid mogelijk. De liefde tussen ouder en kind vastleggen is zo ontzettend mooi en puur. Dit geldt dus ook voor de papaliefde. En er zijn zoveel momenten om dit te kunnen vastleggen en dat doe ik graag voor jou/jullie. Het wordt geen ‘gewone’ fotoshoot. Van elke fotoshoot maak ik het tot een mooi en bijzonder moment. Een moment van rust, van plezier en van liefde.

Een reactie van een klant

” Hoe jij deze middag hebt vastgelegd is voor ons heel bijzonder. Binnen twee minuten hadden wij niet meer het gevoel dat we op de foto gezet werden. Wat een plezier hebben wij gehad en dankbaar voor een aantal bijzondere momenten die jij voor ons hebt gecreëerd. Dank je wel voor dit moment en voor de prachtige foto’s. “

Zwangerschap laten vastleggen


Je zwangerschap laten vastleggen is tijdens mijn fotoshoots niet gewoon, maar ik maak het speciaal. Ik laat je ervaren hoe bijzonder het is om je kindje te dragen. Nu al luistert hij of zij naar je stem en gaat mee in je bewegingen. Een zwangerschapsshoot kan alleen, met je partner of met elkaar als gezin. Vraag naar de mogelijkheden. Benieuwd? Vrijblijvend kan je contact met me opnemen en dan stuur ik je alle informatie toe.

Op zoek naar een –– Borstvoedingsfotograaf – Zwangerschapsreportage – Zwanger – Fotograaf zwangerschap – borstvoedingsfotograaf – Fotograaf Friesland – Pregnant Photographer –