Gezin – Mamaliefde en Papaliefde

 

De liefde fotograferen van een prachtig gezin: Anne, Albert en Jurre

Anne ken ik van mijn onderwijsbaan en na haar examen, een aantal jaar terug, heeft ze me benaderd of ik een groepsfoto van Albert met zijn familie wilde maken. En sindsdien volgen we elkaar op Facebook. Ondertussen hebben ze een kleine jongen gekregen en zie ik vaak prachtige momenten voorbij komen van de dagelijkse dingen van Anne en Jurre.  Anne wilde graag een mooie gezinsfoto en wilde daarom ook Albert graag verrassen met een fotoshoot. Toen ze met zijn drietjes bij ons op de boerderij aankwamen scheen het zonnetje al volop! Dus super lekker weer voor een fotoshoot. We hebben mooie plekjes uitgezocht en ik heb genoten van de liefde tussen Anne, Albert en Jurre. Anne had van mij nog een opdracht meegekregen, waarvan ze aangaf die best moeilijk te vinden, maar Anne: wat heb je dat mooi uitgewerkt en vooral je heb vanuit je hart gesproken! Prachtig!

Ik wens jullie veel geluk en heel veel mooie genietmomentjes.

Hieronder het fotoverhaal van Anne, Albert en Jurre.