Gezinsfotoshoot bij Stania State

Prachtige wandeling in het voorjaar

Op een prachtige lentedag heb ik een heerlijke wandeling gemaakt in het bos om een prachtig gezin te fotograferen. Ze hebben eventjes gewacht met deze shoot zodat ook de jongste al kon lopen. Heerlijk dus! In het bos kon er van alles gedaan worden en tussendoor werden er foto’s gemaakt. En als resultaat van een heerlijke, ontspannen wandeling met de kids kunnen ze nu genieten van hun prachtig album met o.a. deze foto’s.

Hieronder is een kleine selectie van de fotoshoot terug te zien.

Noot: In de blogs die ik online plaats, plaats ik bewust een kleine selectie van de fotoshoot. Waarom? De foto’s die ik maak zijn voor de klant. Natuurlijk wil ik ook graag laten zien hoe de foto’s, die ik maak, eruit zien. Welke kleuren en licht ik hierbij terug laat komen en welke sfeer is kan laten zien. Naast het maken van foto’s laat ik ook graag de liefde terug zien in een verhaal. Daarbij vind ik het belangrijk om een groot deel van de foto’s voor de klant te houden. Ben je wel benieuwd naar een volledige reportage, dan is het mogelijk om bij me langs te komen om een complete fotoreportage terug te zien in een album.

Gezinsfoto’s

Fotoshoot | gezinsfotoshoot | stania state | ongedwongen | gezinsfoto | mamaliefde | papaliefde | mamaliefdefotograaf | fotoreportage | Friesland | Ferwert | fotoshoot | Aldtsjerk |

Prachtige fotoshoot in het bos van Stania State