KIIND borstvoedingsfestival

Expositie van prachtige borstvoedingsfoto’s op het KIIND festival in Alkmaar
KIIND geboorte- en borstvoedingsfestival

Woooooh wat was dat een gaaf weekend zeg! In april was ik bij het eerste geboorte- en borstvoedingsfestival van het tijdschrift KIIND. 

Ik mocht de hal aankleden met prachtige mamaliefdefoto’s. De foto’s hingen aan grote bouwhekken. Op vrijdag kon ik de foto’s al ophangen zodat ik op zaterdag rustig kon beginnen en mijn stand kon aankleden. Ik heb mooie gesprekken gevoerd met verschillende mensen over het vastleggen van een geboorte en over het vastleggen van de pure, intieme en ook zo gewone borstvoedingsmomenten. Dat het niet betekent dat ik alleen maar een foto maak, maar dat ik de liefde en aandacht tussen jou en je kindje vastleg tijdens het geven van borstvoeding.  

Een prachtige plek had ik in de hal en mijn statafel was omringd met foto’s die door mij gemaakt was. En ook stond Brun Kuiper met haar boek: zo beval ik, bij mij in de buurt. Trots om de foto’s die in haar boek staan die door mij zijn gemaakt! 

Ook op andere plekken op het festival stonden de hekken verspreid. Prachtig om mee te maken en om er langs te lopen. Een deel van de foto’s zijn gesponsord en daar ben ik ontzettend blij mee! Zij hebben er mede voor gezorgd dat de hal gevuld kon worden met prachtige fotobeelden. 

Één prachtig borstvoedingsfoto is gesponsord door herinneringen op linnen en maar liefst 5 prachtige zwart-wit foto’s zijn door de fotofabriek gesponsord. Dit betekende een bouwhek met daarop 3 prachtige foto’s van rondom de geboorte en een bouwhek met borstvoedingsfoto’s. 

Op zondag was het lekker druk en heb ik velen ook uit Friesland kunnen spreken over borstvoeding en over het vastleggen van deze momenten. Met nog een leuke winactie; het winnen van een borstvoedingsfotoshoot. 

Al met al een prachtig weekend om op terug te kijken. 

Hieronder een paar foto’s van het festival (meeste zijn met iPhone gemaakt 😉 )

Lees jij deze blog en wil je meer weten over mogelijkheden tot het huren van een foto ter expositie? Of wil jij jullie moment laten vastleggen? Neem vrijblijvend contact met mij op via mail, telefoon of app.