Mama-dochter fotoshoot in het bos van Epey

Mamadochterfotoshoot | mamaliefdefotograaf | Friesland |
Bos van Epey; prachtige fotolocatie

Mama-dochter fotoshoot

Een maand geleden mocht ik op een middag op pad met een moeder en haar dochter. In de afgelopen jaren hebben ze een aantal behoorlijke tegenslagen gehad, waardoor ze meer en meer zijn gaan beseffen hoe de liefde is tussen hen en binnen hun gezin en hoe waardevol deze ook is. En daarom wilde moeder dit graag laten vastleggen in een prachtige fotoshoot.

Op een favoriete plek van Karin hebben we afgesproken. Ondertussen brak de zon heerlijk door en zorgde voor een lekkere temperatuur. Een lach en een traan en mooie dingen zijn er gezegd en ze hebben elkaar iets prachtigs gegeven. Allebei vanuit hun creativiteit lieten ze hun bewondering en liefde voor elkaar zien! Ook deze fotoshoot was voor mij een cadeautje en hoe mooi is het om de foto’s van deze fotoreportage in een mooi album als resultaat te geven.

Karin en Lutske: bedankt voor jullie vertrouwen, liefde en openheid.

Noot: In de blogs die ik online plaats, plaats ik bewust een kleine selectie van de fotoshoot. Waarom? De foto’s die ik maak zijn voor de klant. Natuurlijk wil ik ook graag aten zien hoe de foto’s, die ik maak, eruit zien. Welke kleuren en licht ik hierbij terug laat komen en welke sfeer is kan laten zien. Naast het maken van foto’s laat ik ook graag de liefde terug zien in een verhaal. Daarbij vind ik het belangrijk om een groot deel van de foto’s voor de klant te houden. Ben je wel benieuwd naar een volledige reportage, dan is het mogelijk om bij me langs te komen om een complete fotoreportage terug te zien in een album.

Mamaliefdefoto’s

fotoreportage, fotograaf, friesland, mamaliefde, mama-dochterfotoshoot, fotoshoot, voorjaar, Friesland, Fotografie, fotograaf, fotomoment, liefde vastleggen, waardevol, spontane foto

Prachtige fotoshoot in het bos van Epey – Mama-dochter