Moederdag

 

Een goed moment om een prachtige foto te maken: beppeliefde


Moederdag is een dag, die vooral door de media, een beetje wordt opgeblazen, althans dat vind ik zelf! Maar als ik terugdenk aan mijn kindertijd dan was moederdag in mijn ogen ook altijd een speciale dag. Namelijk op school ging je iets maken voor je moeder, maar je mocht daarover niets vertellen. En dan op zondag kwam dan het kadootje, wat al eerder heel goed was verstopt, uit de kast om het aan haar te geven. Het kadootje dat mij het meest is bijgebleven was een werkje uit groep 3. We moesten een mooi bakje maken waarin een een vetplantje in kon. Het hele jaar had meester in de vensterbank al een plant met allemaal kleine plantjes erbij.  En iedereen kreeg daar dan een stukje van voor in zijn/haar bakje. Prachtig!

Afgelopen moederdag gingen wij niet op bezoek bij mijn moeder, maar ze kwam bij ons. Erg leuk en vooral ook erg gezellig. Ik wilde graag een paar foto’s van ons gezinnetje en die heeft zij gemaakt. Toen ’s avonds na het eten ik de foto’s terugkeek vond ik dat er nog niet een mooie foto van mij en onze dochter bij zat. ‘Och’: zegt mijn moeder, doen we dat nog een keer. Zij liep met onze dochter alvast de tuin in en ik pakte dit keer mijn camera erbij. Na een dag haar Beppe om haar heen, hadden zij nu echt even hun momentje! En die heb ik vastgelegd! Voor mij een heel bijzonder moment om te zien, om vast te leggen maar vooral een mooie herinnering voor later!

Wil jij ook zo’n moment vastleggen? Een moment met een lieve vriendin of vriend, met je kindje met je Pake of Beppe ….. of vul maar in! Mail of bel voor meer informatie!