• MAMALIEFDEFOTOGRAAF | Dragen
  • Borstvoeding | Mamaliefde | Voeden en dragen
  • Borstvoeding | Mamaliefde | Voeden en dragen

Borstvoedingsfotografie

Het voeden is een prachtig moment om vast te leggen. Het is puur in intiem en soms ook zo gewoon. Het is een moment wat zo hoort bij de alledaagse dingen, maar wat je ook ervaart als iets bijzonders en dat leg ik met veel liefde en passie vast.

Zelf heb ik die ervaring ook gehad. Ik besefte pas toen ik met de borstvoeding ging afbouwen hoe bijzonder deze voedingstijd is geweest en dat wilde ik dolgraag vastleggen. En sindsdien fotografeer ik zelf  met veel passie de voedingsmomenten.

Deze fotoshoot kan altijd, buiten of juist binnen bij jou thuis.

Borstvoeding geven is een rustmoment, een liefdevol moment, een moment samen met je kindje

en dat leg ik graag voor je vast.

Dragen

Je kindje dragen in de draagdoek of een draagzak is ook een korte periode van het leven van je kindje.  Je kindje heerlijk dichtbij en veilig bij heit of mem en dat leg ik met veel liefde en passie vast.

Wil je graag beide momenten, voeden & dragen, vastleggen. Dat kan ook.

Er zijn drie pakketten waaruit jij/jullie kunnen kiezen. Zit jullie wens hier niet tussen dan kan ik altijd een vrijblijvend pakket voor jullie op maat maken. Je kunt ook voor een totaalpakket gaan en dan krijg je alle digitale bestanden met een luxe album voor 549 euro. 

Mijn manier van werken zorgt ervoor dat ik altijd ruim de tijd neem voor jou/jullie, ik zorg voor kwalitatieve goede en mooie foto’s en ik besteed ook veel tijd aan de nabewerking en het album dat jullie erbij krijgen. Dit alles zorgt ervoor dat jullie een prachtige fotoserie krijgen met een waardevolle herinnering.