Zwangerschap/Loveshoot in Moddergat

 

Een prachtige locatie voor een zwangerschapsshoot

Een aantal weken terug heb ik een aanvraag van Sjoukje gekregen om haar zwangerschap vast te leggen en deze fotoshoot dan vooral te richten op een loveshoot. En vorige week vrijdag was ze 36 weken zwanger. Dit is een mooi moment om de zwangerschap vast te leggen.

In de aanvraag was al duidelijk dat er nog niet een mooie fotolocatie was bedacht, maar de zeedijk zou ook wel oké zijn, schreef ze in de mail. Rondom Ferwert is een prachtige zeedijk, maar ik waagde het erop om te vragen wat ze van Moddergat vond. Hier heb je ook een zeedijk, maar het leek mij juist zo mooi om buitendijks te gaan. Dit sprak Douwe en Sjoukje absoluut aan. Want Douwe komt daar vandaan en ja we houden van die natuur! Yes dacht ik!

En zo gezegd: vorige week vrijdag heb ik de fotoshoot met Douwe en Sjoukje gedaan. ‘We binnen net sa fotogeniek” zeiden ze. ‘ Nou gelukkig dat hoeft ook niet, maar ik zal proberen om dat voor jullie zo mooi mogelijk te maken, zonder dat je eigenlijk in de gaten hebt dat je een fotoshoot hebt’ probeerde ik hen te geruststellen. En dat is volgens mij gelukt. Het is een echte loveshoot geworden, waarbij de buik natuurlijk ook op de foto is gekomen, maar ze hebben echt even een mooi moment samen gehad.

Douwe en Sjoukje: bedankt dat ik jullie moment heb mogen vastleggen en succes nog met de laatste loodjes en ik wens jullie heel veel geluk en genietmomenten samen en straks met jullie kleintje!