Zwangerschap Fotoshoot Ferwerd

Zwangerschapsfotoshoot | Friesland | Ferwert
Zwangerschapsfotoshoot | Friesland | Ferwert

Een prachtige zwangerschapsfotoshoot – Last-minute

In onze prachtige tuin in Ferwert heb ik een paar weken geleden een mooie zwangerschapshoot kunnen doen. Wies belde me op met de vraag: ‘kan ik heel binnenkort mijn zwangerschap nog laten vastleggen?’. Met wat schuiven kon ze de volgende ochtend al bij mij terecht. Met het zonnetje erbij heb ik haar zwangerschap vastgelegd. Een bijzonder moment, een bijzonder verhaal en wat een blijdschap is er te zien! 

Wies: dank je wel voor het vertrouwen en je openheid. Je mag straks genieten van jullie kindje en je kunt dan weer terugbladeren in het prachtige album! 

Hieronder een kleine selectie van de fotoreportage. 

Noot: In de blogs die ik online plaats, plaats ik bewust een kleine selectie van de fotoshoot. Waarom? De foto’s die ik maak zijn voor de klant. Natuurlijk wil ik ook graag laten zien hoe de foto’s, die ik maak, eruit zien. Welke kleuren en licht ik hierbij terug laat komen en welke sfeer is kan laten zien. Naast het maken van foto’s laat ik ook graag de liefde terug zien in een verhaal. Daarbij vind ik het belangrijk om een groot deel van de foto’s voor de klant te houden. Ben je wel benieuwd naar een volledige reportage, dan is het mogelijk om bij me langs te komen om een complete fotoreportage terug te zien in een album.

Zwangerschapsfoto’s

Fotoshoot | zwangerschapsfotoshoot | marrum | ongedwongen | zwangerfoto | mamaliefde | papaliefde | mamaliefdefotograaf | fotoreportage | Friesland | Ferwert | fotoshoot | zwangerschapssboot | bolle buiken | zwangerschap laten vastleggen | Fotograaf | Fotografie | newborn |

Zwangerschapsfotoshoot in Friesland