Zwangerschap laten vastleggenZwangerschapsfotoshoot Last-minute

In onze prachtige tuin in Ferwert heb ik een paar weken geleden een mooie zwangerschapshoot kunnen doen. Wies belde me op met de vraag: ‘kan ik heel binnenkort mijn zwangerschap nog laten vastleggen?’. Met wat schuiven kon ze de volgende ochtend al bij mij terecht. Met het zonnetje erbij heb ik haar zwangerschap vastgelegd. Een bijzonder moment, een bijzonder verhaal en wat een blijdschap is er te zien! 

Wies: dank je wel voor het vertrouwen en je openheid. Je mag straks genieten van jullie kindje en je kunt dan weer terugbladeren in het prachtige album! 

Hieronder een kleine selectie van de fotoreportage. 

 

 

 

Zwanger | newborn | zwangerschap | Fotoshoot | fotoreportage | bolle buik | zwangerschapsshoot | zwangerschapsfoto | Friesland |