Zwangerschapsshoot bij Stania State

Zwangerschap laten vastleggen in de winter

Zwangerschap laten vastleggen met veel liefde

Deze fotoshoot bewijst weer dat ook midden in de winter het zeker mogelijk is om een mamaliefdefotoshoot te doen. Het is misschien wat frisser, maar de kleuren kunnen prachtig zijn. En de liefde voor je kindje of voor de ander is er ook in de winter.

Stania state

In de tuinen van Stania State hebben we heerlijk kunnen fotograferen. Lekker in de luwte met een klein beetje nevel. Tijdens de meeste fotoshoot geef ik het paar vooraf een opdracht die ze uitgewerkt hebben. Deze laat ik ze doen tijdens de fotoshoot en het is altijd een extra cadeautje voor hen. Ook dit keer heb ik dat gedaan. Beide hebben iets gemaakt voor de ander en wat een mooie herinneringen kwamen boven, prachtige complimenten gegeven en vertelt aan elkaar welke dromen ze nog hebben.

Wouter en Daniëlle: dank je wel voor het vertrouwen dat ik voor jullie dit belangrijk moment mocht en kon vastleggen en dat ik jullie liefde voor elkaar en voor jullie kindje heb vastgelegd. Want wat zijn jullie mooie mensen die elkaar waarderen en zien.

Genieten jullie ook mee van deze (kleine) selectie van de zwangerschapsshoot?

Noot: In de blogs die ik online plaats, plaats ik bewust een kleine selectie van de fotoshoot. Waarom? De foto’s die ik maak zijn voor de klant. Natuurlijk wil ik ook graag laten zien hoe de foto’s, die ik maak, eruit zien. Welke kleuren en licht ik hierbij terug laat komen en welke sfeer is kan laten zien. Naast het maken van foto’s laat ik ook graag de liefde terug zien in een verhaal. Daarbij vind ik het belangrijk om een groot deel van de foto’s voor de klant te houden. Ben je wel benieuwd naar een volledige reportage, dan is het mogelijk om bij me langs te komen om een complete fotoreportage terug te zien in een album.

Zwangerschapsfoto’s

Prachtige zwangerschapsreportage door mamaliefdefotograaf

Fotoshoot | zwangerschapsfotoshoot | frl | ongedwongen | zwangerfoto | mamaliefde | papaliefde | mamaliefdefotograaf | fotoreportage | Friesland | Ferwert | fotoshoot | zwangerschapssboot | bolle buiken | zwangerschap laten vastleggen | Fotograaf | Fotografie | newborn | zwanger in 2020 | zwanger en baby event | wtc | borstvoeding | kraamweek | kraamtijd | fotoshoot zwangerschap | pregnant |